Nov 26, 2017

Den Bitcoin Code er et nytt system

Den Bitcoin Code er et nytt system, som lover å gjøre deg en masse penger. Her er hva du trenger å vite om Bitcoin Kode programvare, før du blir neste offer for en investering svindel .

Problemet er at Bitcoin-koden er ikke noe annerledes enn andre svindel. De hevder at du vil gjøre stor fortjeneste tusen per dag, men sannheten viser noe annet.

Scam Alert

ADVARSEL! Du mister penger ved hjelp av denne Fake Software, lese hvorfor .

Se de beste Brokers for handel Bitcoin, se her .

Den Bitcoin Code Scam

Grunnen til at “den Bitcoin Code” er en total svindel, fordi de hevder en 99,4% nivå av nøyaktighet. De viser på deres hjemmeside TheBitcoinCode.com, bare 4 eksemplarer tilgjengelig, men det er ikke sant, fordi vi åpnet fire kontoer her med dem.
“ Programvaren er drevet av en innovativ algoritme som vinner handler med 99,4% nøyaktighet. 
Målet med videoen er å få deg til å åpne en handelskonto hos megleren for sine valg, og for deg å sette inn penger der.
Den Bitcoin Kode Scam Trading System
Den Bitcoin Kode Scam Trading System

Den Bitcoin Code Review

En ekte automatisert handel programvare er ment å være basert på tekniske indikatorer og generere handel varsler og sted handel for kontoen din.

Når vi har registrert seg for programvaren, de bare be deg om å sette inn penger på megling konto. Det er ingen mulighet til å se selve programvaren, hvordan det fungerer, eller om det er noen innstillinger for det. Vi kan bare anta at Bitcoin Code er bare en “trakt” for å få deg til å sette inn penger på noen offshore, ulisensiert megler.

Ekte auto trading roboter tillate deg investorene til å konfigurere alle aspekter av programvaren, før du foretar et innskudd. Se på den populære programvaren .

Advarsel Om ulisensierte Brokers

Det er viktig for hver investor å vite, at pengene holdes på en megler, og hvis det megleren ikke er lisensiert, vil du aldri se pengene dine igjen! Når du lærer hvordan denne svindelen fungerer, lese dette , vil du forstå hvorfor de ville koble deg med en ulisensiert megler.